Východotirolská kuchyňa - pesto z všelieku
2017-04-15
Pesto z všelieku podľa Michaela Karla (šéfkuchára Gradonna****s Mountain Resort)
Chef Michael Karl, Gradonna****s Mountain Resort Châlets & Hotel © Schultz Gruppe
Potrebujeme: • 100g všelieku hojivého (podľa chuti môžete použiť aj iné divo rastúce bylinky, napríklad skorocel, alchemilku, ďatelinu lúčnu, kvety rebríčka obyčajného, materinu dúšku, púpavu, štiav) • 50 g slnečnicových jadierok • 50 g píniových orieškov • 100 ml slnečnicového oleja • 100 ml saflorového oleja • 4 pol. lyžice parmezánu • citrónová kôra z jedného citróna • soľ, korenie, cesnak
Postup: Všetky prísady zmiešame s tyčovým mixérom, veľmi vhodný je aj mixér na smoothie.
Veľa zdaru a zábavy pri varení vám želá kuchársky tím Michaela Karla z Gradonna****s Mountain Resort.
Zdroj: Österreich Werbung Preberať obsah stránky je možné len so súhlasom redakcie. Všetky práva vyhradené.
|
|
|