Potrebujeme: • 100g všelieku hojivého (podľa chuti môžete použiť aj iné divo rastúce bylinky, napríklad skorocel, alchemilku, ďatelinu lúčnu, kvety rebríčka obyčajného, materinu dúšku, púpavu, štiav) • 50 g slnečnicových jadierok • 50 g píniových orieškov • 100 ml slnečnicového oleja • 100 ml saflorového oleja • 4 pol. lyžice parmezánu • citrónová kôra z jedného citróna • soľ, korenie, cesnak
Postup: Všetky prísady zmiešame s tyčovým mixérom, veľmi vhodný je aj mixér na smoothie.
Veľa zdaru a zábavy pri varení vám želá kuchársky tím Michaela Karla z Gradonna****s Mountain Resort.
Zdroj: Österreich Werbung Preberať obsah stránky je možné len so súhlasom redakcie. Všetky práva vyhradené.
Viete že...
Pracovná doba je väčšinou od 9,00 do 18,00, väčšina obchodov je v Rakúsku, s výnimkou obchodov so suvenírmi, prípadne predajní chleba a pečiva, v nedeľu zatvorená.